Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Moulin d'Alzau

View album (39)
/
  • 10
  • 2
  • 7
  • 2
  • 5
9.0
Rating
 

Availability of 'Le Moulin d'Alzau'

Attention! Jasper Voorhoeve last updated the calendar on 20 Mar 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Moulin d'Alzau evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in June 2021

Het was een geweldige week! Alles was tiptop in orde en een zeer goede communicatie! Wij hebben genoten met volle teugen! Super geslaagd!

10
Visited in August 2020

Schitterend landhuis in prachtige omgeving. Wij hebben 2 heerlijke weken gehad en ons erg prettig gevoeld In deze historische omgeving. Aanrader!!

9
Visited in July 2020

Geweldig huis met veel historie en dito omgeving. Mooi ingerichte watermolen met heerlijk privé zwembad in zeer rustige landelijke omgeving, maar toch dicht bij alle voorzieningen en het mooie Carcassonne, zowel Bastide als Cité. Met zorg, klasse en aandacht ingericht. Leent zich uitstekend voor een familie-vakantie met alles erop en eraan. Bbq-en, zwemmen en zelfs een echte houtgestookte pizza-oven. Zeer vriendelijke en betrokken eigenaar. Aanrader!

9
Visited in August 2019
Bernard

Dit is de rust, dit is thuiskomen, op het weidse terras met zicht op bomen van een eeuw oud. Karaktervol huis, met alle voorzieningen. In de omgeving alle mogelijke bezienswaardigheden, waaronder een paar niet te missen, zoals de Cité van Carcassonne, hoewel de oude stad evenzeer de moeite waard is. Daarnaast het alomtegenwoordige Canal du Midi met rust en verpozing. Ruïnes van kastelen, boekendorpen, grotten, de Katharenburchten nabij, ruim voldoende aanbod voor een meer dan geslaagde vakantie.

9
Visited in August 2019

Voor acht personen een geweldige historische locatie vlakbij Carcassonne. Heel veel ruimte, zowel binnen als buiten, uitstekend geoutilleerd, charmant, landelijk en rustig gelegen. Top.

8

Visited this Gite? Please give your opinion