Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Villa Jipo

View album (19)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 6
  • 3
9.0
Rating
 

Availability of 'Villa Jipo'

Yvonne Buijs has last updated the calendar on 17 Nov 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Villa Jipo evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in August 2021

Het is een heerlijk huis. Het was al de tweede keer dat we hier waren. De tuin is lekker groen en groot en je kan op verschillende plekken zitten.
Het zwembad werd netjes schoon gehouden tijdens onze verblijven. We hebben voor dit huis gekozen vanwege de keuken. Hij is niet alleen lekker ruim, maar alles wat je nodig hebt om uitgebreid te koken is aanwezig. Elke dag haalde we aan de overkant vers stokbrood.
Op zo’n kilometer afstand is er een mooi beekje waar we heerlijk konden picknicken en waar de kinderen dammetjes konden bouwen.
De omgeving is mooi en er zijn genoeg bezienswaardigheden.
Kortom een hele fijne plek.

9
Visited in August 2017

Wij hebben hier met 6 personen en een hond gedurende 3 weken mogen logeren en we hebben het naar ons zin gehad. Het huis heeft een niet al te grote woon-/eetkamer, maar een heerlijke (complete) keuken en beneden een mooie badkamer en 2 toiletten. Boven zijn er 3 slaapkamers; 1 grote en 2 kleinere. Alle ramen in het huis zijn voorzien van horren wat erg plezierig is. De koel-/vrieskast in de keuken was voor ons (6 personen en omdat we niet iedere dag boodschappen wilden doen) wat aan de kleine kant, maar daarentegen was de aanwezigheid van een wasmachine en droger heerlijk. Handdoeken en keukendoeken zijn in ruime getale aanwezig. Een grote tuin (volledig omheind) met een heerlijk zwembad waar de kinderen veel plezier van hebben gehad. Erg mooie natuur en heerlijke wandelingen met de hond gemaakt. Dichtstbijzijnde grotere supermarkt is een half uurtje (naar beneden) rijden. Plaats Carcassone is ongeveer 40 minuten rijden, Toulouse ligt op ongeveer 5 kwartier. Het huis ligt wel aan de dorpsweg, maar dat is wat je gewend bent aan verkeer. Wij hebben genoten.

8

Visited this Gite? Please give your opinion