Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Petite Ganiere

View album (32)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
  • 3
9.0
Rating
 

Availability of 'La Petite Ganiere'

Gary en Sarah Naylor-Butter last updated the calendar on 26 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Petite Ganiere evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in August 2022

We werden gastvrij ontvangen door Gary en Sarah. In de koelkast troffen we drankjes aan en op het aanrecht stonden lekkere knabbels klaar. Toen we vertelden dat we graag wandelen, kregen we allerhande wandelroutes en -kaarten aangereikt. De gîte is schoon, netjes en alles wat je nodig hebt, is aanwezig. De tuin en het zwembad deel je met de grote gîte, maar we hadden voldoende privacy. Het was heerlijk plonzen in het zwembad na een warme dag.

9
Comment from Gary en Sarah Naylor-Butter

Heel erg bedankt voor de mooie recensie. We zijn zo blij dat jullie allebei genoten hebben van jullie verblijf in La Ganière en hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Gary en Sarah

Visited in June 2022

Gezellig goed ingericht huisje voor 2 personen. Met hoge temperaturen goed koel te houden. Mooie streek, veel te zien.

9
Comment from Gary en Sarah Naylor-Butter

Bedankt voor het achterlaten van een review. We zijn verheugd dat u genoten heeft van uw verblijf en hopen u beiden in de toekomst te mogen verwelkomen. Gary en Sarah

Visited in July 2018

Na enige vertraging opgelopen te hebben kwamen we eindelijk 's avonds aan in La Petite Ganiere. Daar stond een wijntje en een aantal biertjes al koud Bedankt daarvoor! Ook bedankt voor de tips wat hier in de regio te zien is. Het was bijzonder om de Tour de France een keer mee te mogen maken. Jammer dat het antiekmarktje in St-Paul-le-Jeune niet uitgebreider was, maar daar kunnen jullie niets aan doen.. Kortom, we hebben genoten! Ook de kinderen hebben het geweldig gehad. Noot van de eigenaar: Patricia heeft een prachtige tekening gemaakt in ons gastenboek van de Pont du Gard en de kinderen schrijven nog apart dat ze het heerlijk hebben gehad, het hier mooi vinden en graag nog een keer terugkomen -:).

9
Visited in July 2018

Het was gezellig 'thuiskomen'in La Petite Ganiere, dat we opnieuw uitkozen als uitvalsbasis om deze mooie streek te verkennen. Geen toeval natuurlijk... jullie waren opnieuw super en steeds (discreet) aanwezig voor een tip, voor hulp of gewoon voor een toffe babbel. Bedankt voor alles en nog veel succes met jullie plannen voor de toekomst.

10
Visited in June 2018

Jullie zijn een fantastische gastvrouw en gastheer. We zijn enorm goed ontvangen in La Petite Ganiere, met een lekkere fles wijn en een kaasje, heerlijk! Het huisje viel enorm mee, met alles er op en er aan, ook de tuin en het zwembad. We zijn 3x gaan eten aan de rivier bij de Quinquette de la Lacque een aanrader van jullie, fantastisch. Jullie hebben ons ook heel veel raad gegeven om uitstappen te doen, wat spijtig niet ging met mijn gezondheid, maar onze bedoeling was toch 3 weken gezellige rust. Het enige dat is tegengeslagen is het weer, maar daar kunnen jullie helemaal niets aan doen. Als de gezondheid het toelaat voor herhaling vatbaar. Hopelijk tot weerziens!

9

Visited this Gite? Please give your opinion