Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Maison Oranger

View album (19)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 2
  • 0
8.7
Rating
 

Availability of 'Maison Oranger'

Anya Niewierra last updated the calendar on 16 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Maison Oranger evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.7
Visited in September 2020

We hebben een heerlijk relaxed weekje gehad in een prachtige omgeving. Het huisje is heel knus en schoon met een geweldig bed en een lekkere douche en een collectie boeken en dvd's. De keuken is zeer compleet, koffiefilters, een paar vaatwasblokjes, zelfs thee en olijfolie. Wij kwamen om uit te rusten en te relaxen en we hebben mooie autotochtjes gemaakt en bezienswaardigheden bezocht, maar als je hier lange en uitdagende wandelingen wilt maken zit je ook op de perfecte plek. Het huis ligt in een knus straatje en de overbuurvrouw is zeer vriendelijk.
Overigens waren we in goed gezelschap van Tess Clement en Josta Wolf.... de twee hoofdpersonen uit de spannende thrillers die Anya geschreven heeft en die in het huisje liggen. Pas op: als je begint met lezen kun je niet meer stoppen!

9
Visited in August 2020

We verbleven 2 weken in huisje Oranger. De sfeer, de ligging; we waren er gelukkig. Er is veel te dien in de omgeving en de geur van landerijen en fruitteelt nemen we met ons mee evenals de aanblik van de zwaluwen due s ochtends door ons prachtige uitzicht vanaf het balkon vlogen. Het huisje is zeer compleet en schoon, de host verdienstelijk. We waren met 4 en het enige punt is dat de uitklapbank beneden niet goed slaapt voor 2 bijna volwassen pubers. Dank Frans en Anya!

9
Visited in August 2019
Jacques Wensveen

Prachtig uitzicht...leuk klein dorpje.....super rustig...heel leuk sfeervol straatje......je hoort en ziet alleen vogels ...
Jammer dat de bakker het dorp Estoher heeft overgeslagen. In de beschrijving stond dat hij iedere ochtend langs zou komen, maar helaas.
Jammer dat er geen tuin is, waar je in kunt zitten. Maar wel een mooi uitzicht vanaf het balkon boven.

8
Visited in October 2018

Drie weken in een klein maar compleet ingericht huis. Grote plus is het balkon, met schitterend uitzicht op de Canigou!
Vriendelijk dorp, mooie wandelingen, rust en stilte...
Een supervakantie!

9
Visited in September 2018

Erg leuk huisje in sfeervol, authentiek dorpje! Het huisje is niet groot maar van alle gemakken voorzien. We hebben uren genoten op het terrasje met prachtig uitzicht op de bergen. Veel lange wandelingen gemaakt (direct startend vanaf het huisje) en een aantal prachtige dorpjes in de omgeving bezocht. De mensen zijn hier vriendelijker dan je normaliter in Frankrijk gewend bent. Een week was tekort om alle interessante dingen te bekijken, we komen zeker nog eens terug in deze omgeving!

9

Visited this Gite? Please give your opinion