Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Maison de Village

View album (31)
/
  • 6
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
9.7
Rating
 

Availability of 'Maison de Village'

ineke van gent last updated the calendar on 23 Apr 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Maison de Village evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.7
Visited in March 2023

Eigenlijk hoef ik niets te vertellen. Alle vorige reviews kloppen. Een heel fijn, gezellig huis, heerlijke tuin, gezellig dorp, prachtige omgeving. Dichtbij allerlei mooie plekjes, plaatsjes en stranden. Het wonen in dit huis voelt alsof het je eigen huis is. We waren er vijf keer tot 2012 en vorig jaar en dit jaar weer. Na zeven keer gaat het nog niet vervelen.
Volgende keer toch weer wat langer.

10
Visited in October 2022

Zojuist terug van een prima verblijf in het huis! Met veel genoegen drie weken doorgebracht in Maison de Village, dat toch echt minimaal zo bekoorlijk is als op de foto's. Een paar kritiekpuntjes zijn:
* De zeer moeizaam zittende keukenstoelen
* Een gedateerd koelkastje wat bijna 24 uur per dag rochelt: Niet erg ecologisch!
Echter, deze kleine ongemakken vallen weg tegen de vele voordelen van het huis en zijn ligging. Aan te raden dus en door het milde klimaat van het gebied, kan het er tot ver in het najaar (oktober) aangenaam toeven zijn.

9
Visited in May 2022

Werkelijk in alle opzichten ideaal.
Zo leuk dat de voorkant in een schattig Frans dorpje ligt, terwijl je je aan de achterkant midden in de tuin waant.
Een parel van een tuin, zeer goed onderhouden, met veel zitjes.heerlijk schoon zwembad.
Zeer volledig ingericht

10
Visited in October 2021
Marjolein

We hebben een heerlijke familievakantie gehad in het huis van Onno en Ineke.
Laroche is een prachtig dorpje in de bergen met alle basisvoorzieningen. In het laagseizoen zijn er wel een aantal restaurants gesloten. Voor ons was het geen probleem. Er is een fantastische supermarkt op 5 min. Rijden met de auto. Wij hebben in oktober vooral genoten van de heerlijke tuin en het gezellige huis. Lekker barbecueën, hout hakken, fikkie stoken in de kachel, spelletjes doen. Mooi zwembad, fijne slaapkamers en bedden en een wasmachine. Topverblijf gehad! Dank en hopelijk tot ziens

9
Visited in August 2021

We hebben genoten van deze prachtige plek: een ongelooflijk mooie tuin, heerlijk groot zwembad en het huis is prima met goede bedden. En die rust: wat een genot. Een week is veel te kort.
Fijn om alle boodschappen in het gezellige dorp te kunnen doen en je kunt er ook heerlijk uit eten. Ook mooie wandelingen gemaakt met de hond.
De muggen waren wel heel vervelend waardoor we 's avonds niet buiten konden zitten en de deur niet open konden zetten voor de noodzakelijke verkoeling. Een ventilator zou een oplossing kunnen zijn.
Wij komen zeker terug!

10

Visited this Gite? Please give your opinion