Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Mas Brunet (2-6 personen)

View album (26)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 2
  • 2
9.0
Rating
 

Availability of 'Mas Brunet (2-6 personen)'

Peter de Groot last updated the calendar on 02 Jul 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Mas Brunet (2-6 personen) evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in September 2021

Heerlijke plek voor rustzoekers! Prachtig groot huis aan het eind van het terrein (veel privacy) en van alle gemakken voorzien en een heerlijk bed. Peter is vriendelijk en gastvrij en we hebben genoten van de rust op deze heuvel. Houdt er rekening mee dat deze gite toen wij er waren nog geen WiFi had. Deze gite ligt ongeveer 3 tot 4 km van het leuke dorpje Trebas.

9
Comment from Peter de Groot

Hartelijk dank voor je leuke recensie. De Wifi bevindt zich zoals op de site aangegeven in de gemeenschappelijke ruimte op 40 meter afstand van de gîte.

Visited in August 2020

Wat een fantastische, rustige plek boven op een berg...Rust, comfort, sterren en privacy. Peter & Christine hebben hier al jaren en mooie plek voor vakantiegangers. Dit is te merken aan alle comfort en details ie in de gite, de Mas en het landgoed eromheen. Alles klopt! De ligbedden, het servies, de gordijnen, de vaatwasser, de wasmachine, het bestek, alles is in goede orde aanwezig, naast de fantastische plek van rust daar op de berg en de gastvrijheid van Peter & Christine. Het dorp beneden heeft een aantal goede restaurants, supermarkt, bakker etc. en een levendige camping/strand aan de rivier om te zwemmen/ vissen en snacks. Wij hebben een heel fijne tijd gehad en ons echt op vakantie gevoeld in deze rare tijden van Corona. Super relaxed, ook voor de kids en we hopen dat jullie daar nog lang mogen genieten van wat jullie daar hebben. Grts! Robin& gezin

9
Comment from Peter de Groot

Hartelijk dank voor uw leuke recensie !

Visited this Gite? Please give your opinion