Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

l'Oustal, maison de maître

View album (25)
/
  • 9
  • 2
  • 4
  • 1
  • 4
 

Availability of 'l'Oustal, maison de maître'

Ruud de Grood of Claus Burgers last updated the calendar on 13 Aug 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in July 2015

Hi Bram en Caroline, we hebben 2 weken heerlijk genoten van la douce France in L’Oustal.
Jullie sfeervolle huis is van alle gemakken voorzien. Het is een combinatie van de uitstraling van een authentiek frans plattelands huis, dat daarnaast op een aantal delen voorzien is van modern opgeknapt en gerenoveerd sanitair (badkamers, douche, wc). Ook de al complete keuken heeft bij de tuin-ingang nog een handige uitbreiding gekregen.
Hoewel de tuin al schaduwplekken en hangmat-bomen heeft, was de rivier langs de tuin wel erg lekker om af te koelen. Iets verder stroomopwaarts nog een lekker strandje voor de afwisseling. Lekker voor het poedelen in volstrekte rust. Top!!
De omgeving was heerlijk om te fietsen, marktjes te (be)zoeken en terrasjes te pakken, en van sfeervolle plaatsjes te genieten. De bakker en eerste voorzieningen in Varen (kleine 10 minuutjes fietsen voor vers brood), restaurantjes in Verfeil (La seye et vous, gezellig lokaal frans/ lekker eten), Varen en Najak (erg mooi & hoog!!!) met zijn gorges.
Markten in Laguepie en Saint Antonin zoals ze horen te zijn in Frankrijk.
Alles fantastisch ook om te fietsen (relaxte tochtjes, die je als je zelf wil, ook sportief kan maken).
Dank voor dit mooie plekje/adresje. Groetjes Perijn en Dick

8

Visited this Gite? Please give your opinion