Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Gite moderne

View album (25)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
9.3
Rating
 

Availability of 'Gite moderne'

Attention! Ellen Bestebreurtje last updated the calendar on 03 Sep 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Gite moderne evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.3
Visited in September 2021
Mieke

Net als de vorige schrijvers zijn ook wij vol lof over deze prachtige gite.
Alles was er, alles werkte goed. We hebben vrijwel elke dag wandelingen gemaakt. Wat is het hier heerlijk stil en wat is iedereen vriendelijk en ontspannen. Op een enkele avond na genoten we buiten van het schitterende uitzicht, de maan, de sterrenhemel (als verrassing vallende sterren), de krekels, uilen, zwaluwen enz. Elke dag zag er weer anders uit. Omdat mijn man nooit tienen geeft is het “maar” een 9 geworden ;)
Heel graag keren we nog eens terug, maar dan wellicht in het groene voorjaar. Dank Jaap en Ellen voor alles incl. de leuke gesprekjes.

9
Visited in August 2020

In de zomer van 2020 een fantastisch verblijf gehad. Een heerlijk, comfortabel huis incl huiskamer met het meest fantastische uitzicht wat je je kunt bedenken. Via de glazen schuifpui in de keuken zet je het ontbijt in een ommezwaai neer op de houten tafel in de tuin, wederom met heuvelachtig uitzicht. Een rustig en rustiek 'franse' omgeving omringt de gite waar je in alle rust kunt wandelen. Ellen en Jaap heten je welkom in 4 talen als dat nodig is. De gite is een absolute aanrader omdat het een plek is wat al na 24 uur een eigen (t)huis blijkt te zijn, mede door de fijne inrichting, het lekkere bed, de opent haard, de ruimte, de fijne badkamer. Geschikt voor rustzoekers, wandelaars, mensen die van gemak houden in een huis. De volgende reservering is reeds gemaakt.

9
Visited in March 2020

Een heerlijk verblijf gehad in dit prachtige huis van Ellen Bestebreurtje en haar man Jaap. Van alle gemakken voorzien. Zeer comfortabele bedden, genoeg kastruimte en een heerlijke woonkamer en keuken met prachtige raampartijen en een adembenemend uitzicht. Op een heldere dag zie je zelfs de sneeuw op de Pyreneeën.
Ik geef eigenlijk nooit een 10 bij een review maar dit huis komt daar héél dichtbij.
Absolute aanrader.
Auto is wel een must maar zo kun je fijn de omgeving verkennen. Toulouse, Albi, de zaterdagmarkt in Revel, Carcassonne er is genoeg te zien en beleven.

9
Visited in July 2019

Een heerlijke week gehad in deze comfortabele gite (is dit wel een gite?). Ondanks de meer dan 40 graden genoten van de geneugten van dit huis, inclusief het uitzicht en de gekoelde rode wijn van Jaap. Ook de keuken laat niets te wensen over en iedere kok kan hier, met de ingrediënten van de streek en een glas heerlijke wijn lekkere gerechten bereiden. Een aanbeveling!

10
Visited in October 2017

Een heerlijk huis in een prachtige omgeving. Het uitzicht is adembenemend en verveelt nooit. De inrichting is precies zoals omschreven en gefotografeerd op de site. Wij waren er een week, maar dat is eigenlijk te kort. Er is zoveel te doen en te bekijken in de omgeving. Wij waren er de eerste week van oktober en hadden schitterend weer (20-25gr). Toeristen hebben we niet gezien, nou ja misschien een paar in Toulouse (ook een stad waar je beslist naar toe moet). Aanrader!

9

Visited this Gite? Please give your opinion