Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Gîte Bruen

View album (29)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
9.5
Rating
 

Availability of 'Gîte Bruen'

Anneke & Dominique has last updated the calendar on 29 Jul 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Gîte Bruen evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.5
Visited in August 2019

Wederom hebben we enorm genoten van onze vakantie bij jullie, nu in gite Bruen. Wat een heerlijke plek, de rust, de natuur en het geluid van de stilte. GENIETEN! Ook jullie gastvrijheid en kookkunsten hebben ons weer een heerlijk vakantiegevoel gegeven. We komen zeker weten weer een keer terug. Bedankt voor alles! Claudia en Arie

9
Visited in August 2019

Tis hier geweldig! Onze gite, met smaak en liefde ingericht, is van alle gemakken voorzien, waardoor je je al snel thuis voelt. Het royale terras nodigt elke avond uit tot een ontbijtje in de buitenlucht. Dat is heerlijk wakker worden! Maar ook ’s avonds is het bij kaarslicht heerlijk dineren op het terras. Eerst zijn er de zwaluwen, dan de vleermuizen, vervolgens de krekels en uiteindelijk de sterren. Salut!

10
Visited in July 2019

Wij hebben hier een heel fijne vakantie gehad. Alles wat beloofd wordt is meer dan waar; prachtig uitzicht, mooi ingericht ruim huis, comfortabel, schoon, prachtig wandelen zo vanaf het terras. De liefdevolle ontvangst en zorg van Dominique en Anneke is super. Ook het diner met de andere gasten geeft een extra aan de vakantie door hun verhalen en ervaringen. Verder is dit deel van de Ardèche niet heel toeristisch en heb je de ruimte om te genieten tussen de lokale bewoners die allervriendelijkst zijn. Haast bestaat hier nog niet.

10
Visited in July 2019

Wat hebben wij het heerlijk gehad in jullie gite Bruen. Jullie hebben ons echt de Ardeche op z’n moois laten zien. Wat een rust op het heerlijke terras en vooral ’s avonds de prachtige luchten. De gite is comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Een goede oven en goede pannen. Wij wensen jullie heel veel goeds toe voor de toekomst. Met jullie gastvrijheid zal dat zeker lukken. Bij de foto’s zullen we nog steeds aan jullie denken. Het was een feestje om voor jullie te koken. Wij zijn echte geluksvogels dat wij jullie hebben leren kennen! Tot een volgende keer!

10
Visited in June 2019

Op onze laatste avond hier kijken we terug op een zeer prettige vakantie in jullie gite en omgeving. Heerlijk dat geweldige uitzicht, de comfortabele inrichting van de gite en de fijne douche. Brabantse accenten op de achtergrond geven alles nog eens extra kleur. Bedankt voor jullie gastvrijheid. De foto’s zullen het gemis van het spectaculaire uitzicht en de prachtige luchten hier moeten compenseren. Liefs, ons

9

Visited this Gite? Please give your opinion